Oversigt over vigtige ingredienser

Vi anvender udelukkende de allerbedste ingredienser til pleje og næring af hud og hår i vores produkter. Kun verdens bedste planter kan danne grundlaget for verdens bedste produkter.

Acacia Senegal Gum

Fortykkelsesmiddel bæredygtigt udvundet af Acacia Senegal træer. Giver hår volumen og hold.

Aloe Vera

Spækket med folinsyre og A-, C- og E-vitamin, som er naturlige antioxidanter. Nærer, lindrer og fugter hår og hud.

Abrikos

Fyldt med essentielle fedtsyrer, antioxidanter, samt A-, C- og E-vitamin, der har blødgørende egenskaber, der holder hår og hud blød og tilpas fugtet.

Avocado

Flere monoumættede fedtsyrer end ekstra jomfruolivenolie. Giver fugt og næring og styrker hårstråene.

Behentrimonium Methosulfate

En mild, men alligevel effektiv olie udvundet af rapsfrø. Blødgør og gør det lettere at rede vådt hår.

Bergamotte

Spækket med rensende egenskaber. Bergamotte tilbyder en beroligende duft, der er kendt for at lindre spændinger.

Blodappelsin

En unik citrusfrugt indeholdende anthocyaniner, flavonoiderne, der giver planter deres røde, lilla og blå farve. Virker som kraftfulde antioxidanter, der beskytter mod frie radikaler.

Cedertræ

Anvendt gennem århundreder for at fremme sunde hårsække, forbedre den generelle hovedbundstilstand og til at bekæmpe tørhed og skel.

Cetyl Hydroxyethyl Cellulose

Et opløsnings- og fortykkelsesmiddel sammensat af cetylalkohol, der almindeligvis er afledt af kokosnød- og palmeolier, samt hydroxyethylcellulose, en naturligt forekommende forbindelse afledt af cellulose, som findes i næsten alle planter.

Kokos

Gennem århundreder anset som et husmor middel til næsten alt. Dulmer tør hud, skaber en fugtbarriere, og kan bruges til at rense – også i dybden, samt tilføje glans.

Geranium

Hjælper med at afbalancere, berolige og opfriske såvel fedtet som tør hud. Fuld af antioxidanter og anvendt gennem århundreder som en naturlig toner til strålende hud.

Citron

En kombination af A-, C- og E-vitamin giver på flere niveauer beskyttelse mod frie radikaler, samtidig med at de bidrager til sunde celler på det dermale og epidermale niveau. Kendt for at afbalancere fedtede hårsække ved at absorbere overskydende olie.

Glyceryl Stearate SE

Et naturligt fugtighedsmiddel, som typisk stammer fra palmemarv, grøntsager eller sojaolie, hjælper hår og hud med at holde på fugt.

Granatæble

Kraftig antioxidant der genopbygger og fugter, samtidig med at den forbedrer hudens elasticitet.

Grapefrugt

Rig på antioxidanter, hvilket gør den ideel til afbalancering og genopfriskning af huden, så man får en strålende glød. Har tilmed en virkelig dejlig og beroligende aroma.

Grøn Te

Højt indhold af antioxidanter, der hjælper med at nære og yde beskyttelse mod frie radikaler. Opretholder et stabilt sundhedsniveau i hud og hår.

Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid

Blødgørende ingrediens afledt af guarbønner. Giver håret det glatte, silkeagtige udseende, vi alle kender, elsker … og ønsker.

Havsalt

Giver et lækkert strand hår med naturligt hold. Indkapsler samtidig fugt og absorberer overskydende olie.

Hibiscus

Tilfører både næringsstoffer og en berusende duft. Intenst fugtende. Giver en sund hovedbund og bringer glansen tilbage til tørt eller beskadiget hår.

Honning

En naturlig fugtighedscreme og et effektivt fugtighedsbevarende middel, der giver håret et boost næringsstoffer.

Irish Moss (Carrageentang)

Denne røde alge er kendt som en naturlig detoxer. Det høje mineralindhold har en naturlig evne til at berolige irriteret hovedbund.

Jojoba

Minder meget on kroppens eget talg, der fungerer som en naturlig balsam ved at forsegle fugt og lindre tørt, beskadiget hår og hud.

Lavendel

Kendt som den ultimative beroligende plante. Fugter, beroliger og nærer hår og hud.

Mjødurt

Kendt som engens dronning og anvendt gennem århundreder som urtemiddel. Menes at have rensende egenskaber, der hjælper til en sund hovedbund og et sundt hår.

Morgenfrue

Blødgørende og beroligende egenskaber. Giver glat, skinnende og sundt hår og hud.

Moringafrø

Et naturligt beskyttelsesmiddel mod miljøforurenende stoffer, kendt for dets overflod af næringsstoffer og antioxidanter.

Mynte

Spækket med mentol. Virker rensende og er kendt for at booste sundheden i hårbunden.

Natlys

Blomstrende plante, også kaldet Kæmpe Natlys. Indeholder høje niveauer af gamma linolensyre, som hjælper med at nære og berolige hår og hovedbund.

Neroli

En essentiel olie, der er trukket ud af det bitre orange træs blomst. Neroli har en dejlig citrus aroma, mens dens rensende egenskaber hjælper med at berolige hud og hår.

Nælde

En blomstrende urt. Nælden er kendt for at fremme sunde hårsække, og for at tilføre et boost af sundhed til hovedbunden.

Oliven

Rig på A- og E-vitamin, såvel som antioxidanter. Beskytter keratinen i håret og øger styrke og glans. Ekstremt fugtgivende og holder godt på fugten i huden. Beskytter mod frie radikaler.

Padderok

Rig på antioxidanter. Renser og fremmer en sund hovedbund, mens et højt siliciumindhold styrker eksisterende hårstrå og giver et boost af glans.

Pebermynte

Rig på essentielle fedtsyrer og kendt for at eliminere ophobninger af fedt og rester af stylingprodukter. Stimulerer hovedbunden og har en forfriskende og kølende effekt.

Potassium Sorbate (Kaliumsorbat)

Et naturligt forekommende, vandopløseligt salt, ofte anvendt som konserveringsmiddel, der gør at produkterne kan holde sig længere.

Rose

Som olie giver den en indbydende duft. Som ekstrakt eller vand er det kendt for sin stærke evne til at genoprette tabt fugtighed. Giver blødt, glat og fugtet hår og hud.

Rosmarin

Med naturlige antioxidantegenskaber er det en fremragende detoxer, som renser hovedbunden. Også kendt for at tilføre volumen og glans til hår, og for at mindske synligheden af mørke pletter på huden.

Sodium Benzoate (Natriumbenzonat)

Et naturligt forekommende, vandopløseligt salt, ofte anvendt som konserveringsmiddel, der gør at produkterne kan holde sig længere.

Sodium Cocoyl Isethionate (Natriumcocoylisethionat)

Udledt af kokosnød. Et nænsomt overfladeaktivt middel, der prises for dets evne til at opløse vand i olie, hvilket fører til fantastiske, rensende fordele.

Sodium Lauryl Sulfoacetate

Udledt af kokosnød. Et overfladeaktivt middel, kendt for sine skummende egenskaber.

Timian

Naturligt stimulerende middel. Giver en let prikkende fornemmelse mens den detoxer hovedbunden og giver et boost af sundhed.

Vanilje

Med antioxidanter. Rensende og beroligende egenskaber. Har en forfriskende og sødlig duft.

Zink

Naturligt element. Bekæmper tørhed, beskytter hovedbunden og kan bruges som et naturligt skjold mod solen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.