Historien

Hos John Masters Organics tror vi på helt naturlig skønhed.

Simpelthen fordi, at når du ser strålende ud og føler dig på toppen, så taler din skønhed for sig selv.

 

Vi udnytter kraften i økologiske, naturlige ingredienser og skaber ekstraordinære skønhedsprodukter, der er gavnlige for dig, gavnlige for kloden og gavnlige for såvel bedstemødre, som babyer.

I 1994 fik John Masters, en førende stylist i New York City, en simpel men banebrydende idé. Han troede på, at naturen er den bedste kilde til ren skønhed. Hans personlige engagement og interesse for et sundt, holistisk liv blev til et professionelt kald og sendte John væk fra New York-salonens polerede univers, for at opsøge en bedre og mere nænsom måde at passe og pleje håret på.

 

John begyndte at arbejde med de bedste økologiske ingredienser han kunne opdrive, og han konsulterede sine kunder fra sin lille lejlighed på Manhattan. Snart åbnede han verdens første Clean Air salon i hjertet af Soho. Det var et revolutionerende salonkoncept, der helt afholdt sig fra at anvende skadelige farvestoffer og kemiske behandlinger. End ikke hårspray.

I dag er Johns målrettede vision blevet til et globalt brand, der fortsætter med at præge den økologiske og naturlige skønhedsindustri. Årtiers ekspertise og innovation har udviklet sig fra nogle få håndlavede produkter, lavet med hjerte og omhu ved en køkkenvask, til en komplet produktserie med hår-, hud- og kropspleje.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.